در آثار شهرام کریمی مرز میان هنرهای تجسمی، نقاشی، عکاسی و سینما از میان برداشته میشود و با بهرهگیری از رسانههای نوین بصری به هنر پست مدرن میگراید. انسان در این کارها جایگاه ویژهای داشته و روابط انسانی، عشق و حالات مختلف در لایههای متفاوت آثار او رخ مینمایند.
اثر حاضر که از آثار متأخر اوست، متشکل از دو بخش نقاشی و چیدمان ویدیویی است. آنچه که بر پرده بوم دیده میشود، یک نقاشی چند لایه از طبیعتی کوهستانی است که با رنگهای درخشان و ضربهقلمهای ریتمیک بر پرده بوم نقش بسته است. در فضای مهآلود تصویر دستنوشتههایی دیده میشود که با دست آزاد و قلم شخصی هنرمند در لایههای مختلف جای گرفتهاند. در نهایت تصویر ویدیویی که از طریق ویدیو پروژکشن بر بوم نقاشی منعکس میشود، حرکت را به عنوان بُعد چهارم وارد بوم دوبُعدی نقاشی کرده و روایتی را میسازد که در یک کلیت هماهنگ نمایش داده میشود. این از دستاوردهای هنر امروز است که شیوه بیان در کنار خلاقیت، فرصتی برای ظهور و بروز مییابد و دغدغههای هنرمند را به شیوهای معاصر بازگو میکند. نمایش همزمان دو برداشت از یک صحنه طبیعی به این شیوه بازتاب دیدگاه هنرمند و نگرش او به جهان محسوس بوده و پیوند خیال و واقعیت را به نمایش میگذارد.
شهرام کریمی سالهاست که به نقاشی، طراحی صحنه و فیلمسازی در آلمان و امریکا مشغول است و موفقیتهایی در عرصه بینالمللی داشته است. وی در سال ۱۹۹۷ موفق به دریافت جایزه راینزیک شد و آثارش در بسیاری از موزههای دنیا به نمایش در آمده است. وی هم چنین به عنوان طراح صحنه در فستیوالهای ونیز، لوکارنو و مسکو حضور داشته و آثارش در کنار هنرمندانی چون روی لیختناشتاین در گالری گابیانو رم (۲۰۰۷) قرار گرفته است.